Schermafbeelding 2017-06-10 om 21.49.06
Persoonlijke oproep van Thomas aan alle mensen met MS!

MS heeft duizend gezichten, maar hebben we deze duizend gezichten wel eens samen in actie gezien tegen MS? Vorig jaar stond Thomas Sanders (MS sinds 2005 en co- founder van MoveS) op het podium tijdens de eerste editie van ArenA MoveS en sprak de woorden “Lotgenoten zijn we alleen als we ons lot accepteren”. 

MoveS komt in beweging voor jullie! MoveS vecht voor een MS-vrije wereld en dat kan niet zonder jullie bijdrage. Als jullie mee in beweging komen, gaan we de strijd winnen en draaien we het lot om, Dus kom in actie en schrijf je in voor ArenA MoveS!

 
Op 25 juni vindt ArenA MoveS voor de tweede keer plaats en op deze dag willen we letterlijk de duizend gezichten van MS in beeld brengen. Dus, zorg dat je er bij bent op 25 juni, als deelnemer of als toeschouwer. Kan je er door omstandigheden niet bij zijn dan kan je toch een bijdrage leveren. Spoor familie, vrienden en bekenden aan om deel te nemen aan ArenA MoveS. Niets doen is geen optie, alleen door samen in beweging te komen komen we een stap dichter bij ons einddoel; een MS-vrije wereld. En dat bewegen begint ook door dit bericht nu gelijk te delen. www.arenamoves.ms

Video Thomas Oproep

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*