KlimmentegenMS20170016

Beste (oud)deelnemers, vrijwilliger en supporter van Klimmen tegen MS,

Klimmen tegen MS 2017 was wederom een fantastisch succes. Meer dan 600 deelnemers hebben de Kale Berg op tweede Pinksterdag getemd. Deelnemers en supporters die het zogenaamde ‘lot’ niet accepteren. Mensen die boven zichzelf uitstijgen en aan de buitenwereld, maar vooral ook zichzelf laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen.

Jullie waren en zijn voor ons de inspiratie om ArenA MoveS te gaan organiseren. Een uniek evenement, dichter bij huis, met de potentie om nog meer deelnemers te trekken. Maar dat lukt niet zonder jullie hulp. We hebben jullie nodig als deelnemer en/of als ambassadeur van dit geweldige evenement.

De deelnemersaantallen van ArenA MoveS blijven ondanks het geweldige programma (ook voor kinderen) achter bij onze hooggespannen verwachtingen. De kans bestaat dan ook dat de tweede editie ook de laatste editie wordt van ArenA MoveS. Dit kunnen we ons niet laten gebeuren.

Dus, schrijf je nu in en inspireer ook je omgeving om mee te doen. Lukt het niet om mee te doen wees dan die ambassadeur van ArenA MoveS. Laten we samen ArenA MoveS tot een succes maken.

Volwassenen betalen slechts €12,50 kinderen € 7,50 (tot 7 jaar gratis). Inschrijven kan via www.arenamoves.ms.

Deelname is voor oud Klimmen tegen MS deelnemers en vrijwilligers zelfs gratis! Vul dan het formulier in via deze link en wij melden je aan voor ArenA MoveS. http://www.klimmentegenms.nl/arena-moves-2017/

Meer informatie over ArenA MoveS is te vinden in het verkorte persbericht

Persoonlijk oproep Edwin

Met vriendelijke groet,

Organisatie Klimmen tegen MS

abri_web

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*