Hieronder een overzicht van de belangrijkste organisatoren van Klimmen tegen MS. Het behoeft geen uitleg dat er naast die kern team heel mensen op vele fronten meehelpen! Wil jij ook helpen? Meld je aan via ons contact formulier

 

Edwin van Wijngaarden

10438907_688937164501568_114125250711864601_nIn mijn herinnering was ik ongeveer 6 jaar toen bij mijn moeder MS is geconstateerd. Ik heb veel bewondering gekregen voor de manier waarop zij met het leven met MS omgaat. Haar strijd is voor mij de motivatie geweest om met Klimmen tegen MS te starten en op deze manier mee te strijden. In 2011 heb ik driemaal de Ventoux op 1 dag beklommen, in het register van Monsieur Pic ben ik nummer 3.753. In de komende jaren zal het er niet van komen op het moment suprême. Al mijn aandacht zal net als in de voorgaande edities uitgaan naar jullie als deelnemers, ik kan niet wachten…

 

 

Cindy van Wijngaarden-Stuurman

1148856_505297436206330_531266398_nGetrouwd met Edwin en samen hebben we twee zoons Kai en Lenny. Ik heb de Mont Ventoux nu een aantal keer bedwongen. Mijn doel blijft om deze berg op 1 dag 3x te beklimmen, wie weet gaat dit ooit eens gebeuren. Maar mijn hoofddoel is om toch elk jaar weer het evenement een groot succes te laten worden, een onvergetelijke dag waar iedereen zijn eigen doel gaat bereiken.

 

 

Maarten Hek

MaartenHoi. Ik ben Maarten Hek en getrouwd met Diane wonende in Ede. In 2013 heb ik voor het eerst mee gedaan aan Klimmen tegen MS. Dit ter nagedachtenis aan mijn zus Annemarie die aan de gevolgen van MS is overleden. De Mont Ventoux heb ik van 3 kanten beklommen,(mijn eerste berg ooit) wat een ervaring! Mede door de samenhorigheid en enthousiasme van alle deelnemers en de organisatie. Ze zeggen wel “klimmen doe je alleen” maar niet op 2e Pinksterdag op de Mont Ventoux. Het is mooi dat ik mijn bijdrage kan leveren aan dit geweldige evenement. Dat we maar veel geld mogen ophalen voor onderzoek tegen deze slopende ziekte.

 

 

Mirjam Hofland

536919_420728851347055_2103935349_nIk ben Mirjam en wonend in Noord-Holland. Ik heb een eigen bedrijf GirlswithBrains Smart Event Planning. Zelf fiets ik sinds een jaar maar de wielersport volg ik al jaren actief. Via via ben ik met de organisatie van Klimmen tegen MS in aanraking gekomen en super enthousiast gemaakt voor dit geweldige evenement tegen MS. Vindt het dan ook top dat ik vanaf dit jaar mijn steentje bij mag dragen aan de organisatie. Mijn doel voor 25 mei is om het die dag zo gemakkelijk mogelijk te maken voor deelnemers en supporters bij deze top prestatie. Maar natuurlijk het belangrijkste om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd om MS de wereld uit te helpen.

 

 

Thomas Sanders

Thoms Profile PicDoordat ik MS heb kan ik veel dingen niet meer. Maar mijn ambities wil ik niet afremmen. Dus probeer ik via een andere weg mijn doelen te bereiken. Bijvoorbeeld door met een handfiets de Mont Ventoux te beklimmen. Dat deed ik in 2013 en 2014 en ook bij de volgende edities van Klimmen tegen MS wil ik weer mijn steen bijdragen. Als we samen de krachten bundelen kunnen we het verschil maken, en uiteindelijk MS de wereld uit krijgen. Kan Niet? Kan Niet!

 

 

 

Jamie Stuurman

10347633_985529624811783_9181090691029200350_nIk ben Jamie Stuurman en woonachtig in Rotterdam. Als zus van Cindy heb ik Klimmen tegen MS al sinds het begin vanaf de zijlijn meegemaakt. Door afzegging van een vrijwilliger ben ik in 2014 gevraagd om mee te gaan als vervangster. Mijn eerste editie Klimmen tegen MS was een dag vol saamhorigheid en emoties. Eén grote familie van vrijwilligers, deelnemers, sponsors en supporters, allemaal in beweging tegen MS. En toen was er voor mij geen weg meer terug! In het dagelijks leven beweeg ik veel en spendeer ik minimaal 6 uur per week aan Crossfit. Doordat ik zelf veel energie stop in mijn sport voel ik ook snel als ik een mindere dag heb. Maar mijn mindere dagen komen door een uurtje te kort slapen of een verkoudheidje. Het besef dat sommige mensen dit continue ervaren en soms de baas niet meer zijn over hun eigen lichaam maakt dat ik mij wil inzetten voor de strijd tegen MS. Together for an MS-free World!

Jonas Hoving

De onzekerheid die gepaard gaat met de diagnose MS is voor mij de directe motivatie geweest om te gaan bewegen. In eerste instantie gericht trainen om de marathon in Rotterdam te kunnen lopen maar daarna met het doel om ‘in control’ te blijven over mijn eigen lichaam. Bewegen geeft mij veel positIMG_6663ieve energie en belangrijker nog het gevoel dat ik er iets aan kan doen. In 2015 ben ik voor het eerst meegegaan met Klimmen tegen MS en heeft het in beweging komen een veel bredere betekenis gekregen. Samen in beweging voor een MS-vrije wereld waarin de onzekerheid voor niemand meer aanwezig is. Gegrepen door de energie die hangt rondom Klimmen tegen MS ben ik in 2016 weer meegegaan maar dit keer als vrijwilliger. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen met MS de kracht van het met elkaar in beweging komen te laten meemaken. Voor sommige zal het niet mogelijk zijn om zelfstandig de top te bereiken en dat is juist waarom we samen omhooggaan. Samen richting de top van de Ventoux om grenzen te verleggen. Samen in beweging voor een MS-vrije wereld!