Startbewijs ophalen in Entrechaux…

Het startbewijs (waaronder stuurbordje, rugnummer) moet worden opgehaald in onze centrale locatie in Entrechaux. Het gaat hier om de feestzaal van het dorp. Ter plekke zal de route worden aangegeven met bewegwijzering. Het is een vrij modern gebouw dat we jaarlijks omtoveren tot ons basiskamp.

LET OP: De startbewijzen moeten persoonlijk worden afgehaald door de deelnemers. Vergeet niet de stempelkaart van Monsieur Pic mee te nemen. Dan kan de eerste stempel alvast door ons worden gezet.

Adres: La Salles des Fêtes
Gelegen in de wijk Fanaud aan de doorgaande weg
Route Mollans 84340 ENTRECHAUX
Frankrijk

De locatie is voor de deelnemers geopend op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni van 13:00 tot 17:00. Koffie en thee is aanwezig, we heten de diverse begeleiders en supporters ook van harte welkom in het kloppend hart van Klimmen tegen MS 2019. Ook kinderen zijn van harte welkom.

                     

Route Forestière

Ben je van plan deze route te fietsen, stuur dan een mailtje naar maarten@moves.ms, zodat wij de route kunnen ondersteunen vanaf de in- en uitgang van het bos.

Route des CeÌdres_01-1 Route des CeÌdres_04-1 Route des CeÌdres_03-1 Route des CeÌdres_07-1

Startplaatsen en tijden

Klimmen tegen MS begint bij elke startplaats met een massastart, de starttijd is afhankelijk van de startplaats. Hieronder zijn de starttijden en de startlocaties weergegeven. Let op, parkeren bij de startlocatie is meestal niet mogelijk (dit is veelal een doorgaande weg). Verwezen wordt naar de parkeerplekken bij de startplaatsen. De startplaatsen zijn al volgt:

Fietsers:
3 beklimmingen startplaats Malaucène (7:00)
2 beklimmingen startplaatsen Malaucène (7:00) of Bedoin (7:00)
1 beklimming startplaatsen Malaucène (7:00) of Bedoin (7:00) of Sault 10:00
Lopers:
Startplaatsen Malaucène (7:00) of Bedoin (7:15) of Sault 10:00

Plaatselijk worden de routes aangegeven met bewegwijzering.

Slot(feest)bijeenkomst

Wij willen je graag uitnodigen op dinsdag 11 juni van 13:00 – 16:00  in Entrechaux voor een hapje en een drankje om rond 14:00 met elkaar terug te kijken op een  hopelijk mooie en onvergetelijke dag.

Laat per email weten of je aanwezig bent en met hoeveel personen. We kijken uit naar jullie komst op 11 juni…