Schermafbeelding 2018-01-08 om 16.28.14

Eindelijk is het zover, onze campagne is live. Bekijk hier (met het geluid aan) de commercial, laat ons weten wat je eerste reactie is en deel de commercial.

MS moet in Nederland de aandacht krijgen die het verdient!

www.afscheidvanms.nl #afscheidnemenvanms

3 Comments, RSS

 • petra

  says on:
  February 5, 2018 at 3:51 pm

  stil van ,tranen in mijn ogen, zo herkenbaar.Mijn moeder is op 10 juni 2007 ad gevolgen van ms overleden.

 • Rikke de Waard

  says on:
  February 16, 2018 at 10:42 am

  Beste,

  Deze commercial overviel mij in de Bioscoop. Het liedje zat vervolgens een week in mijn hoofd. Als persoon met MS kan ik wel zeggen dat dat niet prettig is. Ik ben een heel nuchter persoon en zit nooit te lang in over mijn ziekte. Maar dit vond ik wel heel heftig en confronterend. De film moest nog beginnen maar mijn humeur was al omgeslagen. Aandacht voor de ziekte en het onderzoek is heel goed, maar dit is een horrorfilm waar je in de bioscoop ook niet voor kan weglopen. Vooral dus de zingende kinderen maken het meer horror dan nodig.

  Dank voor de mogelijkheid om een bericht achter te kunnen laten.

  vriendelijke groeten,
  Rikke

 • Wendy

  says on:
  April 15, 2018 at 7:14 pm

  Toen deze reclame voor MS begon dacht ik eerder aan een voorstukje van een horrorfilm. Denk dat de beelden vrij schokkend zijn en te heftig om aandacht te vragen voor deze ziekte. Het geeft een naar gevoel en niet perse informatie over MS.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*