Schermafbeelding 2018-02-13 om 13.06.39

Sandy heeft sinds 2009 MS en zij wil, net zoals vele anderen mensen met MS niet bij de pakken neerzitten! Sandy gaat de uitdaging aan en zal vanuit haar huis in Friesland naar de Mont Ventoux fietsen. Om vervolgens mee te doen op 10 juni met Klimmen tegen MS. Totaal zo’n 1.600 km. Om haar doel te bereiken heeft Sandy contact gezocht met zwemmer en oud-kampioen Maarten van der Weijden. Ook hij zet zich in voor mensen die aan het strijden zijn voor hun gezondheid en gaat dit jaar ruim 200 kilometer zwemmen (de Elfstedentocht). Bekijk hier hun ontmoeting. Verder delen we ook graag ter inspiratie de promotiefilm van Sandy.

Kom ook in beweging voor een MS-vrije wereld. Laten we met elkaar afscheid nemen van MS. www.afscheidvanms.nl  #afscheidnemenvanms

Wil je Sandy of één van de andere deelnemers ondersteunen met een financiële bijdrage, klik dan 
HIER.
 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*