Schermafbeelding 2018-02-13 om 13.06.39

Sandy heeft sinds 2009 MS en zij wil, net zoals vele anderen mensen met MS niet bij de pakken neerzitten! Sandy gaat de uitdaging aan en zal vanuit haar huis in Friesland naar de Mont Ventoux fietsen. Om vervolgens mee te doen op 10 juni met Klimmen tegen MS. Totaal zo’n 1.600 km. Om haar doel te bereiken heeft Sandy contact gezocht met zwemmer en oud-kampioen Maarten van der Weijden. Ook hij zet zich in voor mensen die aan het strijden zijn voor hun gezondheid en gaat dit jaar ruim 200 kilometer zwemmen (de Elfstedentocht). Bekijk hier hun ontmoeting. Verder delen we ook graag ter inspiratie de promotiefilm van Sandy.

Kom ook in beweging voor een MS-vrije wereld. Laten we met elkaar afscheid nemen van MS. www.afscheidvanms.nl  #afscheidnemenvanms

Wil je Sandy of één van de andere deelnemers ondersteunen met een financiële bijdrage, klik dan 
HIER.
 

2 Comments, RSS

 • John Kokshoorn

  says on:
  February 19, 2018 at 9:00 am

  Ah, wat een mooi stuk in de Telegraaf! MS zit gewoon tussen je oren, ik moet gewoon op de loopband en mij niet aanstellen, waarom heb ik er niet eerder aan gedacht. Volgens mij heb je helemaal geen ppms maar trms. Dit stuk in de krant doet het voorkomen of MS met omdenken kan worden genezen, dan moet gewoon elke MS patiënt op de loopband en wonderen geschieden.
  Dat je het over medicijnen hebt verbaast mij ook al, voor ppms? Tot dit jaar was er helemaal geen medicijn tegen ppms.
  Kortom, ik ben nogal verbaast over dit stuk en je zet zo andere MS patiënten weg alsof ze zich aanstellen en met doorzettingsvermogen je gewoon weer kan fietsen, een berg op nog wel.

 • Richard

  says on:
  April 10, 2018 at 10:09 pm

  Een gezonde geest in een gezond lichaam is wat hoort. Met jouw geest zit het absoluut goed. Expect wonders.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*