cyclon

Cyclon organiseert op 31 maart 2019 samen met NL-Tourrides de eerste Cyclon Ride. Start en finish is in Schaijk bij het hoofdkantoor van Cyclon. De routes voeren de deelnemers door Oost-Brabant, Zuid-Oost Gelderland (inclusief de heuvels rond Nijmegen en Groesbeek) en Noord Limburg. Er kan gekozen worden tussen 70, 100 en 130 km. Alle routes zijn volledig uitgepijld. Natuurlijk zullen de Service Points van Cyclon bij start/finish niet ontbreken, onderweg kan er zelfs gebruik gemaakt worden van de mecaniciens van de ploegen die door Cyclon worden ondersteund.

De evenementen van NL Tour Rides staan garant voor een perfecte organisatie en de ultieme fiets beleving. Prachtige en volledig uitgepijlde routes, een ontvangst als een pro, technische service onderweg op de serviceposten met natuurlijke voldoende sportvoeding en fruit en na afloop een pasta maaltijd en een heerlijke Kwaremont. De ultieme fietsbeleving voor de tourfietser.

Cyclon ondersteunt in 2019 voor het 3e jaar alle tochten van NL Tour Rides en dit jaar wordt hier een heuse Cyclon Ride aan toegevoegd. Op het start/finish plein zullen de tour-partners van Cyclon aanwezig zijn. Daarnaast geven alle ploegen die Cyclon ondersteund acte-de-préséance. De renners zullen meefietsen, de mecaniciens ondersteunen de service punten en natuurlijk is het wagenpark aanwezig waarmee de ploegen iedere week naar de wedstrijden in binnen- en buitenland gaan.

Tijdens de Cyclon Ride zullen ook de organisatoren van Klimmen tegen MS aanwezig om meer te vertellen over het evenement op 10 juni op de Mont Ventoux waar honderden fietsers en wandelaars de reus van de provence 1, 2 of 3 keer zullen beklimmen. De Cyclon Ride is onderdeel van de voorbereiding van veel van de deelnemers.

Sponsoren, medewerkers en relaties van de sponsoren kunnen mee doen als Vriendenteam. Natuurlijk gelden voor de vriendenteams speciale kortingen op de deelname, maar ook reserveren we een gezellige tafel om na afloop met z’n allen een drankje te nuttigen en na te praten over de geleverde sportieve prestaties.

 

Zie voor meer informatie en inschrijven: www.cyclonride.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*