image1-1

Je kunt zaterdag starten vanaf 9.00 uur, er is geen gezamenlijke start.

Nadat je je auto geparkeerd hebt kun je zelf aan je klim of tocht beginnen.

Boven op de berg vind je ons en kan je je aanmelden en ontvang je een polsbandje voor gratis koffie, thee en wat lekkers. Mocht je nog niet betaald hebben kun je daar je inschrijfgeld (€ 5,-) voldoen of (bij voorkeur) via de volgende link: BETALING INSCHRIJFGELD.

Iedereen mag zo vaak de berg beklimmen als hij of zij wil maar volg de aangegeven routes. Er zijn meerdere routes omhoog maar voor de fietsers is er maar 1 weg naar beneden.

Denk om de veiligheid van uzelf en die van een ander.

Op de berg kun je even bijkomen met een hapje/drankje, informatie halen over Klimmen tegen MS of gewoon gezellig kletsen met de mensen van MoveS.

Onze partner Cyclon zal daar met een servicepunt aanwezig zijn. Kleine reparaties aan de fiets zijn mogelijk en zij hebben tips over onderhoud en advies voor een goede afstelling.

Het Alfa-college staat voor de erg vermoeide benen klaar met een team van sportmasseurs.

De Talentcoach paracycling KNWU zal met 2 talenten aanwezig zijn, de ene is Tandemstoker Rick Veldkamp en de ander is Handbiker Chiel Albers.

Zij beklimmen tussen 10:30-12:30 uur de berg en beantwoorden vragen of geven je tips.

Ook kun je nog steeds van de mogelijkheid gebruik maken om een eigen collectepagina te maken, ga hiervoor naar YourMoveS.

Het belooft een mooie zonnige en droge dag te worden, wij hebben er zin in!

Tot zaterdag.

Organisatie Kleintje Klimmen tegen MS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*