Schermafbeelding 2019-05-13 om 12.12.09

Persoonlijk iD

MoveS en Safe-iD sturen je graag zo veilig mogelijk op weg, maar in het geval dat er wat gebeurt helpt Safe-iD jou met snelle informatievoorziening voor de juiste hulpverlening voor jezelf maar ook voor de thuisblijver:

“Met Safe-iD heb je altijd virtueel jouw persoonlijke en medische gegevens bij je voor snelle informatievoorziening, adequate hulpverlening, beperking van schade en een veilig gevoel”

QR-code

Safe-iD voorziet je graag van producten met QR-code. Door het scannen van de QR-code krijgt een omstander of hulpverlening toegang tot jouw belangrijkste gegevens. Gewoon met behulp van de smartphone.

Je kiest zelf welke informatie je in je profiel opneemt voor deze (nood)situaties, maar denk maar eens aan het telefoonnummer van jouw partner of andere thuisblijver, je bloedgroep, allergieën, medicijngebruik en/of andere aandoeningen.

Snel geregeld

  1. Bestel een product met QR-code op safe-iD.nl
  2. Activeer de unieke tag via het veilige platform
  3. Maak je profiel compleet met jouw informatie

Daarna draag je jouw unieke product met QR-code en virtuele profiel zichtbaar als je de deur uit gaat

Doneer aan MS

Wanneer jij een product via de links van dit bericht iets aanschaft wordt er ook een donatie gedaan aan MoveS. En steunen zowel jij en Safe-iD het doel; een MS-vrije wereld.

Meer informatie

Voor jouw veiligheid en herkenbaarheid is er een heel portfolio met praktische artikelen samengesteld: van tags voor op je helm tot stickers en polsbandjes met sluiting. Kijk voor de producten en overige informatie op https://www.safe-id.nl

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*