Zonder de aanwezigheid van alle deelnemers van Klimmen tegen MS 2018 is ArenA MoveS absoluut niet compleet en daarom hebben we voor jullie een uniek voorstel. Als jullie je nu inschrijven betaal je als deelnemer van Klimmen tegen MS 2018 geen inschrijfgeld (á 10 euro) én we vragen je niet aan de inspanningsverplichting van 100 euro te voldoen. Dat lijkt ons logisch gezien jullie eerdere inspanningen.
 
Maar hiervoor vragen we één kleine wederdienst: Dat je minimaal één iemand in je omgeving zover krijgt om ook mee te doen aan ArenA MoveS als gewone deelnemer. Voor jullie als ambassadeurs van MoveS een kleine moeite. Want op die manier, door met elkaar anderen te inspireren, door met elkaar in beweging komen, komt die rode stip aan de horizon dichterbij.
 
Wacht niet langer, kom in beweging en schrijf je nu in! Wij zorgen er aan de achterkant voor dat je wordt ingeschreven op de website van ArenA MoveS. De deelnemer(s) die je hebt weten over te halen kunnen zich via de normale manier inschrijven op www.ArenAMoveS.ms.
[contact-form-7 404 "Not Found"]