Doneer geld voor onderzoek naar MS

Bij Klimmen tegen MS beklimmen honderden mensen de Mont Ventoux in de strijd tegen de ongeneeslijke ziekte multiple sclerose (MS). Dat doen zij te voet of op de fiets. Met 1912 meter is de Mont Ventoux de hoogste berg van de Provence. Het is een zware beklimming en het vergt het uiterste van de deelnemers.

Het doel van Klimmen tegen MS is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte MS. Onderzoek is namelijk hard nodig om de kwaliteit van leven van MS-patiënten te verbeteren en de ziekte uiteindelijk te kunnen genezen. Wij werken hiervoor samen met partijen zoals Stichting MS Research en Nationaal MS Fonds zodat we zeker weten dat onze fondsen effectief besteed worden. Samen komen we in beweging voor een wereld zonder de ziekte MS! Help mee en doneer!

Schermafbeelding 2017-03-10 om 08.28.46

Waarom doneren aan Klimmen tegen MS belangrijk is

  • Meehelpen de ziekte MS te kunnen genezen
  • Betere kwaliteit van leven voor MS-patiënten
  • Sponsoren van een of meer deelnemers

Hoe kan ik een actie of team sponsoren?

Doneren kan eenvoudig via de website. Je kunt ook een team of actie sponsoren. Zo geef je de deelnemers een extra steuntje in de rug tijdens de beklimming!

Een directe donatie kan natuurlijk ook op rekeningnummer NL73 ABNA 0609 9861 71 t.n.v. Stichting Klimmen tegen MS BIC Code: ABNANL2A.

Onze stichting heeft het ANBI-keurmerk dus donaties zijn volledig aftrekbaar.

Over Klimmen tegen MS

Klimmen tegen MS is een jaarlijks evenement waarbij de deelnemers de Mont Ventoux beklimmen tegen de ziekte MS. De deelnemers laten zich sponsoren en zamelen zo geld in voor onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte. MS heeft een grote impact op het leven van de patiënt en daarom is meer onderzoek hard nodig.

Alle deelnemers gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen en hun fysieke grenzen te verleggen. MS-patiënten doen ook mee aan Klimmen tegen MS met team Samen Sterker. Team Samen Sterker heeft als doel om zoveel mogelijk mensen met MS in beweging krijgen om te laten zien dat echt alles mogelijk is! 

Meer weten

Wil je meer weten? Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem contact met ons