Net als in voorgaande jaren zullen we wederom een informatiebijeenkomst organiseren. Doel van deze bijeenkomst is om meer informatie te geven over:

– De achtergrond van Klimmen tegen MS
– Informatie over de Mont Ventoux, wat staat jullie te wachten?
– De sportieve doelstelling, wat is er allemaal mogelijk op 10 juni 2019, hoe ziet deze dag eruit en de dagen daar voorafgaand?
– De financiële doelstellingen, er zullen veel praktische tips worden uitgewisseld over het binnen halen van donateurs en sponsoren

De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkgebouw van de Bethelkerk, Groen van Prinstererlaan 3771 CD Barneveld.

De inloop zal zijn van 13:30 tot 14:00 uur, hier is dan ook gelegenheid gebruik te maken om kennis te maken met de organisatie en andere deelnemers/vrijwilligers. De bijeenkomsten starten om 14:00 en duren tot circa 16:00. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

In verband met de voorbereidingen (koffie, thee etc.) willen wij graag weten wie van jullie aanwezig zullen zijn en met hoeveel personen. Laat ons dit weten per e-mail via info@klimmentegenms.nl.

Omdat de bijeenkomsten gehouden worden in een kerk (vanwege de lage kosten) moeten wij er rekening mee houden dat de bijeenkomst eventueel niet door kan gaan i.v.m. een begrafenis. Dat gaat altijd voor, en zoiets horen wij uiteraard pas kort van tevoren. De kans dat zoiets (op zaterdag) moet gebeuren is niet zo heel groot, maar dat moeten wij dat toch even melden.

Wij kijken er naar uit om jullie op een van onze informatiebijeenkomsten te mogen begroeten.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*