Met MoveS (Stichting Klimmen de MS) willen we meer mensen inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen. We doen dit door het organiseren van evenementen zoals Klimmen tegen MS en ArenA MoveS. MoveS geeft ook de mogelijkheid om je eigen evenement te starten op Your MoveS.

Buiten het organiseren van  evenementen ondersteunen wij met trots ook een aantal Partnership evenementen zoals Grunn MoveS en Mission Summit MoveS. Met onze partners hebben wij het gezamenlijke doel om elkaars initiatieven te versterken met de overtuiging dat we samen sterker staan dan alleen. Deze evenementen versterken het MoveS merk, en met het versterken van het MoveS merk kunnen wij bijdragen aan het succes van deze partnerships evenementen en de waarde verhogen van het merk.

In de toekomst zal er een MS-vrije wereld zijn. Maar tot die tijd willen we mensen met MS in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. MoveS ondersteunt alle bijdragen, klein of groot. Wij geloven sterk dat het niet de grootte is wat belangrijk is maar de beweging zelf. Samen kunnen we funding genereren om het verschil te maken.