SAMEN KUNNEN WE IN BEWEGING KOMEN TEGEN MS. HOE MEER MENSEN ZICH AANSLUITEN, HOE MEER FUNDING WE KUNNEN GENEREREN VOOR ONDERZOEK. DOOR DIT TE DOEN VERKORTEN WE DE TIJD NAAR DE OPLOSSING.

SAMEN KUNNEN WE DE WERELD VERANDEREN, EEN WERELD VRIJ VAN MS.

Met MoveS willen we meer mensen inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen. We doen dit door het organiseren van evenementen zoals Klimmen tegen MS en ArenA MoveS. MoveS geeft ook de mogelijkheid om je eigen evenement te starten op Your MoveS. Buiten het organiseren van evenementen ondersteunen wij met trots ook een aantal Partnership evenementen. Met onze partners hebben wij het gezamenlijke doel om elkaars initiatieven te versterken met de overtuiging dat we samen sterker staan dan alleen. Deze evenementen versterken het MoveS merk, en met het versterken van het MoveS merk kunnen wij bijdragen aan het succes van deze partnerships evenementen en de waarde verhogen van het merk. In de toekomst zal er een MS-vrije wereld zijn. Maar tot die tijd willen we mensen met MS in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. MoveS ondersteunt alle bijdragen, klein of groot. Wij geloven sterk dat het niet de grootte is wat belangrijk is maar de beweging zelf. Samen kunnen we funding genereren om het verschil te maken.

Schermafbeelding 2018-01-04 om 16.26.51

Hieronder een overzicht van de organisatoren van Klimmen tegen MS. Het behoeft geen uitleg dat er naast die kern team heel mensen op vele fronten meehelpen! Wil jij ook helpen?

Meld je aan via ons contact formulier

Edwin van Wijngaarden

In mijn herinnering was ik ongeveer 6 jaar toen bij mijn moeder MS is geconstateerd. Ik heb veel bewondering gekregen voor de manier waarop zij met het leven met MS omgaat. Haar strijd is voor mij de motivatie geweest om met Klimmen tegen MS te starten en op deze manier mee te strijden. In 2011 heb ik driemaal de Ventoux op 1 dag beklommen, in het register van Monsieur Pic ben ik nummer 3.753. In de komende jaren zal het er niet van komen op het moment suprême. Al mijn aandacht zal net als in de voorgaande edities uitgaan naar jullie als deelnemers, ik kan niet wachten…

Cindy van Wijngaarden-Stuurman

Getrouwd met Edwin en samen hebben we twee zoons Kai en Lenny. Ik heb de Mont Ventoux nu een aantal keer bedwongen. Mijn doel blijft om deze berg op 1 dag 3x te beklimmen, wie weet gaat dit ooit eens gebeuren. Maar mijn hoofddoel is om toch elk jaar weer het evenement een groot succes te laten worden, een onvergetelijke dag waar iedereen zijn eigen doel gaat bereiken

Maarten Hek

Hoi. Ik ben Maarten Hek en getrouwd met Diane wonende in Ede. In 2013 heb ik voor het eerst mee gedaan aan Klimmen tegen MS. Dit ter nagedachtenis aan mijn zus Annemarie die aan de gevolgen van MS is overleden. De Mont Ventoux heb ik van 3 kanten beklommen,(mijn eerste berg ooit) wat een ervaring! Mede door de samenhorigheid en enthousiasme van alle deelnemers en de organisatie. Ze zeggen wel “klimmen doe je alleen” maar niet op 2e Pinksterdag op de Mont Ventoux. Het is mooi dat ik mijn bijdrage kan leveren aan dit geweldige evenement. Dat we maar veel geld mogen ophalen voor onderzoek tegen deze slopende ziekte.

Jamie Stuurman

Ik ben Jamie Stuurman en woonachtig in Rotterdam. Als zus van Cindy heb ik Klimmen tegen MS al sinds het begin vanaf de zijlijn meegemaakt. Door afzegging van een vrijwilliger ben ik in 2014 gevraagd om mee te gaan als vervangster. Mijn eerste editie Klimmen tegen MS was een dag vol saamhorigheid en emoties. Eén grote familie van vrijwilligers, deelnemers, sponsors en supporters, allemaal in beweging tegen MS. En toen was er voor mij geen weg meer terug! In het dagelijks leven beweeg ik veel en spendeer ik minimaal 6 uur per week aan Crossfit. Doordat ik zelf veel energie stop in mijn sport voel ik ook snel als ik een mindere dag heb. Maar mijn mindere dagen komen door een uurtje te kort slapen of een verkoudheidje. Het besef dat sommige mensen dit continue ervaren en soms de baas niet meer zijn over hun eigen lichaam maakt dat ik mij wil inzetten voor de strijd tegen MS. Together for an MS-free World!

Jonas Hoving

De onzekerheid die gepaard gaat met de diagnose MS is voor mij de directe motivatie geweest om te gaan bewegen. In eerste instantie gericht trainen om de marathon in Rotterdam te kunnen lopen maar daarna met het doel om ‘in control’ te blijven over mijn eigen lichaam. Bewegen geeft mij veel positieve energie en belangrijker nog het gevoel dat ik er iets aan kan doen. In 2015 ben ik voor het eerst meegegaan met Klimmen tegen MS en heeft het in beweging komen een veel bredere betekenis gekregen. Samen in beweging voor een MS-vrije wereld waarin de onzekerheid voor niemand meer aanwezig is. Gegrepen door de energie die hangt rondom Klimmen tegen MS ben ik in 2016 weer meegegaan maar dit keer als vrijwilliger. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen met MS de kracht van het met elkaar in beweging komen te laten meemaken. Voor sommige zal het niet mogelijk zijn om zelfstandig de top te bereiken en dat is juist waarom we samen omhooggaan. Samen richting de top van de Ventoux om grenzen te verleggen. Samen in beweging voor een MS-vrije wereld.

Mirjam Hofland

Ik ben Mirjam en wonend in Noord-Holland. Ik heb een eigen bedrijf GirlswithBrains Smart Event Planning. Zelf fiets ik sinds een jaar maar de wielersport volg ik al jaren actief. Via via ben ik met de organisatie van Klimmen tegen MS in aanraking gekomen en super enthousiast gemaakt voor dit geweldige evenement tegen MS. Vindt het dan ook top dat ik vanaf dit jaar mijn steentje bij mag dragen aan de organisatie. Mijn doel voor 25 mei is om het die dag zo gemakkelijk mogelijk te maken voor deelnemers en supporters bij deze top prestatie. Maar natuurlijk het belangrijkste om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd om MS de wereld uit te helpen.

Bart Dierick