Ons doel is duidelijk: we gaan de strijd met MS aan om deze te winnen. Wij zijn geen medici, dus wij zullen nooit de oplossing voor MS vinden. Wel kunnen we er samen voor zorgen dat we zoveel mogelijk geld inzamelen om zo de strijd tegen MS te steunen.

Maar het organiseren van een evenement kost ook geld. We zijn dan ook erg blij dat we al jaren kunnen bouwen op een steeds grotere groep trouwe partners die ons in staat stellen om een geweldig evenement neer te zetten. Dit doen ze met financiële bijdragen en door andere middelen in te zetten.

Wilt u met uw bedrijf ook een bijdrage leveren? Er zijn vele mogelijkheden.

Word nu sponsor en help MS mee uit de wereld!

PREMIUM PARTNERS

FuturumShop_logo_FC-01-ONLINE

FuturumShop, de grootste online sportwinkel van Nederland met een focus op fietsen en hardlopen, is sinds 2012 hoofdsponsor van Klimmen tegen MS. De webshop is bekroond met twee Thuiswinkel Awards en werd Logistieke Webshop van het Jaar 2013. Oprichter en eigenaar Harmen van der Meulen deed in datzelfde jaar mee aan Klimmen tegen MS en haalde twee keer de top: “Net als Klimmen tegen MS geloven wij in de kracht van beweging. Ik ben er trots op hoofdsponsor te zijn van dit fantastische initiatief!”

Teva Europe

Sponsor sinds 2012. Teva Pharma Nederland maakt deel uit van Teva Nederland, in Nederland Teva Pharmachemie. Teva Nederland is onderdeel van het internationale concern Teva Pharmaceutical industries inc.

Teva Pharma Nederland is verantwoordelijk voor het op de markt brengen van Teva’s innovatieve producten.
De missie: Teva richt zich op ziektebeelden waar de behoefte aan nieuwe medicijnen hoog is. Het doel is, met geloofwaardige innovatieve medicijnen aan te sluiten bij wat artsen zoeken, om het welzijn van patiënten te verbeteren.
De kern aandachtsgebieden van Teva Pharma Nederland zijn neurologie en pulmonologie . Daarnaast brengt Teva ook producten voor reumatologische aandoeningen op de markt. Teva Pharma Nederland bestaat uit een team van 50 medewerkers. De organisatie omvat onder meer een klinische onderzoeksafdeling, een marketing en sales divisie en een medische afdeling. Teva Pharma Nederland is gevestigd in Haarlem.

Genzyme, één van ’s werelds toonaangevende biotechnologiebedrijven, heeft zich ten doel gesteld om het leven van mensen die aan een ernstige ziekte lijden op ingrijpende, positieve wijze te beïnvloeden. Sinds 1981 is Genzyme uitgegroeid van een klein startend bedrijf tot een gediversifieerde onderneming met ongeveer 10.000 medewerkers op locaties over de gehele wereld. Genzyme is onderdeel van de Sanofi Groep.

Genzyme loopt voorop in het streven naar ontwikkeling en toepassing van de meest geavanceerde technologieën op het gebied van de biowetenschappen met vele bewezen producten en diensten, waarmee patiënten in bijna 100 landen geholpen worden. De producten en diensten van de onderneming richten zich op zeldzame erfelijkheidsziekten, nierziekten, orthopedie, kanker, transplantatie en immuniteitsziekten. Genzyme’s streven naar innovatie krijgt tot op de dag van vandaag een vervolg met een omvangrijk ontwikkelingsprogramma voor genoemde gebieden, evenals voor cardiovasculaire ziekten, neurodegeneratieve ziekten en andere gebieden waarop nog niet wordt tegemoetgekomen aan medische behoeften.

 

PARTNERS