Meld je aan voor het team Mentaal Sterker – Een samenwerking tussen Klimmen tegen MS en het Nationaal MS Fonds. (Voorheen Team Samen Sterker en Team Vlinder)

Heb jij MS? Voor deelnemers met MS die als team hun grenzen willen verleggen bieden wij een beklimming “op maat”. In estafette vorm of geheel op eigen kracht zullen de deelnemers van het team Mentaal Sterker de berg beklimmen, met elkaar zullen zij samen de top bereiken.

Samen in beweging voor een MS-vrije wereld. Samen zoveel mogelijk geld ophalen om noodzakelijk onderzoek te ondersteunen Samen naar de top van de Mont Ventoux om te laten zien dat alles mogelijk is.

“Het laatste stuk nog weer gelopen puur op adrenaline emotie.” Jessica – deelnemer 2016

In beweging voor een MS-vrije wereld maar ook voor een wereld waarin wij laten zien dat MS niet betekent dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Ondanks dat er soms belemmeringen zijn geeft het gezamenlijk in beweging komen kracht, om de top te behalen maar ook in het dagelijkse leven van MS-patiënten.

“Dankzij klimmen tegen MS ben ik voor het eerst in hele lange tijd weer trots op mezelf en ik heb een doel.” Anouk – deelnemer 2016, 2017 en 2018

Op 10 juni 2019 beklimmen wij de Mont Ventoux. Niet als lotgenoten maar als team samen onze grens verleggen. Ieder op zijn eigen manier maar met één doel voor ogen: een MS-vrije wereld.

“Op deze dag besef je dat niet alleen jij zelf, maar met jou nog vele anderen, strijden voor die MS-vrije wereld. De positieve energie die op zo’n dag woedt en het universum ingaat, doet mij geloven dat dit tot de mogelijkheden behoort!” Mandy – deelnemer editie 2016

In estafette vorm of geheel op eigen kracht zullen wij de berg beklimmen, alles is mogelijk en met elkaar zullen wij er alles aan doen om samen de top te bereiken.

 

rk_160611_3510                                             rk_160611_3501

 

“Een beklimming “op maat” waar voor iedere deelnemer mogelijkheden zijn of worden gecreëerd.” Marja – deelnemer editie 2016, 2017 en 2018

Team Mentaal Sterker gaat niet over het beklimmen van een berg. Wij hebben een groter doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen met MS in beweging krijgen om te laten zien dat echt alles mogelijk is. Om te laten zien dat het samen in beweging komen je de kracht geeft om een ongekende prestatie neer te zetten. Het beklimmen van een berg met MS maar ook een MS-vrije wereld in de toekomst.

Fysiek zal het een hele uitdaging worden om de top te bereiken, juist daarom gaan we samen. Ook op het emotionele vlak zal het niet altijd even makkelijk zijn, met elkaar voor hetzelfde doel strijden en je eigen grenzen verleggen is een bijzondere ervaring.

Naast het team zullen er tijdens de klim ook een groot aantal vrijwilligers met een medische achtergrond meelopen om ons zo goed mogelijk te begeleiden.

“Ik wil dat meer mensen het gevoel gaan ervaren, wat ik daar bovenop de berg heb beleefd. Het heeft me sterker gemaakt. Vroeger sprak ik over het leven voor en na de diagnose. Vanaf nu is het mijn leven voor en na de Mont Ventoux.” Anouk – deelnemer edities 2016, 2017 en 2018

Op het gebied van fondsenwerving zullen wij samen optrekken om de inspanningsverplichting van € 500 per teamlid op te halen. Uit voorgaande edities blijkt dat deelnemers gemiddeld € 1.000 aan sponsorgeld weten te verzamelen dus wij hebben er alle vertrouwen in dat dit samen gaat lukken.

Deelname aan team Mentaal Sterker betekent dat je rondom het event zoveel mogelijk samendoet. We slapen en eten allemaal op dezelfde locatie en proberen echt een team gevoel te creëren om zo samen de uitdaging aan te gaan. Logischerwijs is er altijd ruimte om af en toe even op jezelf te zijn.

Voorafgaande aan de reis zal er een informatiemiddag georganiseerd worden waarbij er ook ruimschoots de gelegenheid zal zijn om de andere teamleden te leren kennen.

Wil je meer informatie over deelname aan team Mentaal Sterker? Neem dan vrijblijvend contact op door een mail te sturen aan jonas@klimmentegenms.nl

“Voor mij moet dit de afsluiting worden van een periode waarin ik MS kreeg, alleen door moest met mijn twee kinderen en volledig afgekeurd werd. Maar ook een nieuw begin waarin ik samen met mijn MS het leven leef en mag voelen dat ik MS heb, maar de MS niet mij heeft. “ Mandy – deelnemer 2016